Parchet PRIMO - Homehome Parchet PRIMO - Despre noidespre noi Parchet PRIMO - Contactcontact
   Parchet PRIMO - Sigla
Parchet PRIMO - Produse BONA

Produse BONA


 • Parchet PRIMO - Chituri si masticuri Chituri si masticuri
  Atunci cand renovati o podea de lemn este foarte importanta o buna pregatire a lucrarii, pentru a obtine un rezultat final de exceptie. Deasemeni va oferim produse ce va ajuta sa finalizati foarte bine o lucrare astfel incat clientii dumneavoastra sa fie foarte multumiti de podeaua lor.
  [ vezi produsele ]

 • Parchet PRIMO - Grunduri Grunduri
  Podelele din lemn masiv necesită aplicarea unui grund înainte de lăcuire.Stratul de grund conferă lemnului corp solid,îl acoperă și păstrează culoarea naturală a lemnului. Utilizând tipuri diferite de grunduri de la BONA se obțin rezultate estetice diferite.
  [ vezi produsele ]

 • Parchet PRIMO - Intretinerea Parchetului Intretinerea parchetului
  Chiar și o podea de lemn care a fost finisată cu lacurile sau uleiurile Bona necesită o minimă întreținere,podelele din lemn trebuiesc curațate și întreținute indiferent de finisaj. Produsele de întreținere de la Bona sunt special create pentru ca podelele să beneficieze de un aspect frumos și extra protecție. Folosind produsele de foarte bună calitate oferite de Bona veți beneficia de aspectul frumos al podelei dumneavoastră an după an.
  [ vezi produsele ]

 • Parchet PRIMO - Lacuri Lacuri
  Lacurile Bona pe bază de apă reprezintă inima activității noastre.Ele garantează un rezultat de excepție,frumusețe,durabilitate și o ușoară întreținere a parchetului dumneavoastră.Deasemeni sunt cea mai bună soluție dacă ne gaândim și la mediul înconjurător. În atenția Bona a intrat și NMP care este o componentă a materiilor prime utilizate în fabricarea lacurilor pe bază de apă.Aceasta urmează a fi reclasificat de către UE.Așadar Bona și-a concentrat toate resursele de cercetare pentru a elimina NMP din producția proprie,astfel încât acum are capacitatea de a schimba formula celor mai importante produse. Până în prezent au fost deja finisate câteva milioane de metri patrați de parchet cu produsele Bona ce nu mai conțin NMP iar rezultatele sunt excelente.
  [ vezi produsele ]

 • Parchet PRIMO - Speciale Produse speciale
  Aditivi pentru imbunatatirea caracteristicilor si altele.
  [ vezi produsele ]

 • Parchet PRIMO - Amorse Sape, amorse si adezivi
  Adezivii sunt linia de produse utilizate pentru montarea noilor podele sau suporturi de montaj,si sunt conceputi pentru diferite situatii.Avand o experienta de peste 20ani Bona a dezvoltat si imbunatatit gama de adezivi de cea mai buna calitate iar acum constituie o parte esentiala a Sistemului Bona Gama de adezivi include de asemeni si unelte si accesorii. Alegerea adezivului depinde de tipul de sapa si metoda de lucru.Asadar Bona a dezvoltat diferiti adezivi pentru a acoperi diversele situatii,iar acestia sunt conceputi exclusiv pentru parchet.
  [ vezi produsele ]

 • Parchet PRIMO - Sport Sistemul sport
  Grunduri, lacuri si vopsele.
  [ vezi produsele ]

Home | Servicii | Produse BONA | Produse ROVEA | Produse KERAKOLL | Galerie
 
Designed © 2008 Artur Grigor.